Banter Bulldogge

Banter Bulldogge

 Det finnes flere beskrivelser og opplevelser om Banter Bulldogge.
Klikk her for å lese de eller skrive om din egen opplevelse med hunden.

Banter Bulldogge er en sterk brukshund som bør være kraftig bygget, atletisk og muskuløs. Den er en mellomstor Bulldogge / Mastifftype hund.De brukes som trekkdyr, jakt, vakt og familehunder.

Lett å trene og veldig lydig. Den er flink med barn og alltid lojal mot familien sin. God vakthund som vil bjeffe for å varsle om fare eller for å skremme inntrengere. Den er alltid klar for å beskytte om det er nødvendig. De leker fint med andre hunder så lenge de har blitt skikkelig sosialisert. En morsom hund som er veldig glad i familie sin og elsker å leke med familien. Eiere skal vise en naturlig autoritet ovenfor hunden. rolig, men bestemt, selvsikker og konsekvent. Problemer vil oppstå hvis du lar denne hunden tro at han er alfahunden over menneskene.

Historikk for Banter Bulldogge

Banter Bulldogge ble utviklet av Mr. Todd Tripp i Sørøst-Ohio på slutten av 1990-tallet. Mr. Tripp visjon var å gjenskape Brabanter Bullenbeisser av 1700-tallet som ble funnet i Belgia kjent som Brabant.

Mer om Banter Bulldogge:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 26-37 kg
Tispe: 26-34 kg

Høyde (cm):

Hann: 54-60 cm
Tispe: 51-54 cm

Farge(r):

Fawn, sort, rød, brindle av alle typer, med eller uten sort maske.30% hvit er tillatt

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Bilder av Banter Bulldogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Banter Bulldogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Banter Bulldogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.