Beskrivelser og opplevelser med Braque Francais - Type Pyrénées

Beskrivelse av Braque Francais - Type Pyrénées

Braque Francais - Type Pyrénées er en fransk hunderase som er kjent for å være en allsidig jakthund med en svært lojal personlighet. Denne rasen er spesielt godt egnet til å jakte på fugler og annet vilt i terreng med ulendt terreng og høyder, som fjellområdene i Pyreneene.

Braque Francais - Type Pyrénées er en middels stor hund som vanligvis veier mellom 20 og 25 kilo og når en høyde på rundt 60-70 centimeter. Den har en kort, tett og glatt pels som kan være hvit med brune eller oransje flekker. Den har også karakteristiske "flekker" over øynene som gir den et unikt utseende.

Disse hundene er kjent for å være svært intelligente og treningsvillige, og de kan være en god hund for både erfarne og uerfarne hundeeiere. De er også veldig aktive og trenger mye mosjon og stimulering for å trives. De er generelt sett veldig glade i mennesker, og spesielt barn, så de kan være en flott familiehund.

Braque Francais - Type Pyrénées er en sunn rase med få genetiske problemer, men som med alle hunderaser kan de være utsatt for enkelte helseproblemer som hoftedysplasi og øreinfeksjoner.

Alt i alt er Braque Francais - Type Pyrénées en flott hunderase for de som ønsker en allsidig jakthund med en lojal personlighet og en unik utseende.

Bilder av Braque-Francais---Type-Pyrénées

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Braque-Francais---Type-Pyrénées, nr 2026. Bilde av Braque-Francais---Type-Pyrénées, nr 2028. Bilde av Braque-Francais---Type-Pyrénées, nr 2027. Bilde av Braque-Francais---Type-Pyrénées, nr 2023.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Braque-Francais---Type-Pyrénées, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Braque-Francais---Type-Pyrénées kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Braque-Francais---Type-Pyrénées:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 134

Vekt (kg):