Beskrivelser og opplevelser med Bracco Italiano

Beskrivelse av Bracco Italiano

Bracco Italiano er en hunderase med opprinnelse fra Italia, som ble avlet frem som en jakthund på 1500-tallet. Den er en middels stor hund med en atletisk og muskuløs kropp, med en høyde på ca. 55-67 cm og en vekt på mellom 25-40 kg.

Bracco Italiano har et karakteristisk utseende med lange, hengende ører og en lang snute med store, hengende lepper. Pelsen er kort og tettsittende med en glatt og blank overflate, og kommer i forskjellige farger som hvit og oransje, hvit og kastanjebrun, eller helt kastanjebrun.

Som en jakthund er Bracco Italiano en svært energisk og lidenskapelig hund, som er ivrig etter å jobbe og jakte. Den er kjent for å være svært intelligent og lærevillig, og er derfor en populær hund å trene som både jakthund og familiehund.

Bracco Italiano er generelt en sunn og hardfør rase, men de kan være utsatt for noen helseproblemer som hoftedysplasi og øyeproblemer. De trenger regelmessig mosjon og stimulering, og bør ikke holdes innesperret eller kjede seg i lange perioder.

Med riktig trening, omsorg og oppmerksomhet, kan Bracco Italiano være en fantastisk følgesvenn og jaktkamerat for eiere som setter pris på en aktiv og engasjert hund.

Bilder av Bracco-Italiano

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bracco-Italiano, nr 5561. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5564. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5566. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1950. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1951. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5563. Bilde av Bracco-Italiano, nr 8661. Bilde av Bracco-Italiano, nr 8663. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5571. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1948. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5567. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1945. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1949. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1956. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1957. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5569. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5565. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5562. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1953. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1947. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5568. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1946. Bilde av Bracco-Italiano, nr 8662. Bilde av Bracco-Italiano, nr 8660. Bilde av Bracco-Italiano, nr 5570. Bilde av Bracco-Italiano, nr 8664. Bilde av Bracco-Italiano, nr 1954.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bracco-Italiano, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bracco-Italiano kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Bracco-Italiano:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 202

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 30-40 kg
Tispe: 25-35 kg

Høyde (cm):

Hann: 58-67 cm
Tispe: 55-62 cm

Farge(r):

Hvit med oransje, ravfargede, katanjebrune flekker, hvitspettet med oransje,eller kastanje

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett, glansfullt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel