Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk Foxhound

Beskrivelse av Amerikansk Foxhound

Amerikansk Foxhound er en hunderase som er kjent for sin energiske og jaktsyke personlighet. Disse hundene er spesielt avlet for å jakte på småvilt og hare, og de er kjent for å være utholdende og hurtige i løpet av jakten.

Rasen er mellomstor til stor og har en muskuløs og slank kropp. Pelsen er kort og glatt, og kommer i forskjellige farger, inkludert hvitt, svart og brunt. Ørene er lange og hengende, og halen er høy.

Amerikansk Foxhound er en sosial hunderase som trives best i et aktivt hjem med mye plass og muligheter for trening og aktivitet. De er kjent for å være vennlige mot mennesker og andre dyr, og er derfor ofte en populær familiehund.

Imidlertid kan de være utfordrende å trene, spesielt når det gjelder lydighet og å holde fokus på eieren. Dette skyldes deres instinktive jaktatferd og behovet for å følge duftspor, noe som kan føre til at de blir distrahert og trekker i båndet.

Amerikansk Foxhound er en flott hunderase for aktive personer eller familier som ønsker en hund med høyt energinivå og et sterkt ønske om å jakte. Med riktig trening og oppmerksomhet kan de være lojale og kjærlige følgesvenner for livet.

Bilder av Amerikansk-Foxhound

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1470. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1456. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1464. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1465. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1462. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1471. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1457. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1463. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1459. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1452. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 8648. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1469. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1455. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1467. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1461. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1458. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 8649. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1466. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1454. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 1460.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-Foxhound, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-Foxhound kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Amerikansk-Foxhound:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 303

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 32-34 kg
Tispe: 29-32 kg

Høyde (cm):

Hann: 56-64cm
Tispe: 53-61cm

Farge(r):

Alle farger tillatt

Pelslengde:

Kort

Pels:

Hard

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye