Beskrivelser og opplevelser med Siberian Husky

Beskrivelse av Siberian Husky

Siberian Husky er en populær hunderase kjent for sitt vennlige og energiske temperament samt sitt unike utseende. Disse hundene stammer fra Sibir og var opprinnelig avlet for å trekke tunge sleder gjennom tøffe og kalde områder.

Siberian Husky er middels store hunder, med en gjennomsnittlig høyde på mellom 50-60 centimeter og en vekt på mellom 20-30 kilo. De har en tett og myk pels som kommer i en rekke farger og mønstre, vanligvis med en kombinasjon av hvitt, svart, grått og brunt.

Personlighetsmessig er Siberian Husky kjent for å være sosiale, kjærlige og vennlige mot både mennesker og andre dyr. De trives godt med aktiviteter og trenger mye mosjon for å holde seg sunne og glade. Det er derfor viktig å gi dem regelmessig trening og stimulering, enten det er gjennom turer, jogging eller lek.

Som alle hunderaser kan Siberian Husky ha noen helseproblemer, inkludert hoftedysplasi og øyeproblemer, så det er viktig å holde dem godt stelt og ta dem til veterinæren for regelmessige kontroller.

Alt i alt er Siberian Husky en flott hunderase for de som er villige til å gi dem den aktive livsstilen og oppmerksomheten de trenger. De er kjærlige og lojale følgesvenner som vil berike livene til sine eiere på mange måter.

Bilder av Siberian-Husky

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Siberian-Husky, nr 8391. Bilde av Siberian-Husky, nr 4060. Bilde av Siberian-Husky, nr 4078. Bilde av Siberian-Husky, nr 8390. Bilde av Siberian-Husky, nr 4062. Bilde av Siberian-Husky, nr 8393. Bilde av Siberian-Husky, nr 8395. Bilde av Siberian-Husky, nr 4076. Bilde av Siberian-Husky, nr 4052. Bilde av Siberian-Husky, nr 4059. Bilde av Siberian-Husky, nr 4050. Bilde av Siberian-Husky, nr 4048. Bilde av Siberian-Husky, nr 4055. Bilde av Siberian-Husky, nr 8389. Bilde av Siberian-Husky, nr 8396. Bilde av Siberian-Husky, nr 4054. Bilde av Siberian-Husky, nr 4058. Bilde av Siberian-Husky, nr 4074. Bilde av Siberian-Husky, nr 8394. Bilde av Siberian-Husky, nr 8397. Bilde av Siberian-Husky, nr 4072. Bilde av Siberian-Husky, nr 4051. Bilde av Siberian-Husky, nr 4073. Bilde av Siberian-Husky, nr 4075. Bilde av Siberian-Husky, nr 4057. Bilde av Siberian-Husky, nr 4056. Bilde av Siberian-Husky, nr 4071. Bilde av Siberian-Husky, nr 8392.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Siberian-Husky, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Siberian-Husky kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Siberian-Husky:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Spisshunder  (Gruppe 5)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 270

Størrelse:

Midels

Vekt (kg):

Hann: 20-28 kg
Tispe: 15-23 kg

Høyde (cm):

Hann: 54-60 cm
Tispe: 51-56 cm

Farge(r):

Fra sort til hvit med markeringer

Pelslengde:

Middels lang

Pels:

Middels tett, rett og relativt glatt.

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv