Beskrivelser og opplevelser med Irish Softcoated Wheaten Terrier

Beskrivelse av Irish Softcoated Wheaten Terrier

Irish Softcoated Wheaten Terrier er en mellomstor hunderase som stammer fra Irland. Denne rasen er kjent for sin myke, silkeaktige pels i en varm hvete- eller brunfarge, som krever regelmessig stell og trimming.

Irish Softcoated Wheaten Terrier er en livlig og energisk rase som trenger mye mosjon og aktivitet. De er kjærlige og lojale mot sin eier, men kan være litt reservert overfor fremmede. Denne rasen har en tendens til å være smart og lydhør, og kan være en god hund for lydighetstrening.

Irish Softcoated Wheaten Terrier er en allsidig rase som kan brukes til forskjellige oppgaver. De er gode jakthunder og kan brukes til å jakte småvilt og rotter. De kan også være flinke som terapihunder eller som følgesvenner for aktive familier som liker å være ute og trene.

Generelt sett er Irish Softcoated Wheaten Terrier en flott hunderase som passer godt for familier som er villige til å gi dem den nødvendige oppmerksomheten og treningen de trenger.

Bilder av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8065. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2938. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2945. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2929. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8064. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2934. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8063. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8070. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8062. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8067. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2935. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8061. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2932. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8069. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2941. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8068. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2930. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2946. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2943. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2936. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2933. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 8066. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2944. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2940. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2942. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 2939.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Irish-Softcoated-Wheaten-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 040

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 15-7-18 kg
Tispe: 13-15 kg

Høyde (cm):

Hann: 46-48kg
Tispe: 43-47kg

Farge(r):

Hvetefarget/gultoner

Pelslengde:

Middels

Pels:

Lett bølget

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Noe

Aktivitet:

Mye