Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk Staffordshire Terrier

Beskrivelse av Amerikansk Staffordshire Terrier

Amerikansk Staffordshire Terrier er en mellomstor hunderase som stammer fra USA. Den er kjent for sin muskuløse og atletiske kroppsbygning, med en bred hodeform og kraftige kjevepartier.

Rasen er kjent for å være svært lojal og beskyttende overfor eierne sine, og kan være en flott følgesvenn for aktive og dedikerte hundeeiere. De er også ofte kjent for å være ivrige og energiske, noe som betyr at de trenger mye mosjon og aktivitet for å være lykkelige og sunne.

Amerikansk Staffordshire Terrier har et kort, glatt og tett pelsbelegg som kommer i forskjellige farger, som for eksempel blå, brindle, fawn og sort. De er også kjent for å ha en sterk personlighet og en høy grad av intelligens, og kan trenes til å utføre en rekke oppgaver og aktiviteter.

Som alle hunderaser, er det viktig å velge en Amerikansk Staffordshire Terrier fra en pålitelig oppdretter og gi dem riktig trening, sosialisering og omsorg for å sikre at de blir glade, sunne og lydige kjæledyr.

Bilder av Amerikansk-Staffordshire-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1482. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1472. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1483. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1491. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1485. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1474. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1478. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1479. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1477. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1493. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1487. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1494. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1492. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1481. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1480. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1484. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1490. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1486. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1476. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1488. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1489. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1475. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 1495.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-Staffordshire-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-Staffordshire-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Amerikansk-Staffordshire-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 286

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Farge(r):

Lys brun med hvitt bryst

Pelslengde:

Kort

Pelsstell:

lite

Allergi:

Noe

Aktivitet:

Middels

Fra DogLex

Forbudte-hunderaser
... relaterte sider hundeloven hundeforskriften forvaltningsloven rundskriv g-17/200...