Beskrivelser og opplevelser med Riesenschnauzer

Beskrivelse av Riesenschnauzer

Riesenschnauzer er en stor og kraftig hunderase som har sin opprinnelse i Tyskland. Denne rasen har en tett og værbestandig pels som er vanligvis sort eller salt-og-pepper-farget. Riesenschnauzer er kjent for sin intelligens, lojalitet og beskyttende natur, og er ofte brukt som vakthund og tjenestehund.

Riesenschnauzeren er en høylytt hund som bjeffer mye, men med riktig trening og sosialisering kan den være en god og fredelig følgesvenn. De er svært aktive og trenger mye mosjon og mental stimulering for å trives. De er kjent for å være selvsikre og litt sta, så det er viktig å være konsekvent i treningen.

Denne rasen er også kjent for å være sunn og hardfør, men som alle raser kan den være utsatt for noen helseproblemer. Riesenschnauzeren er en lojal og pålitelig følgesvenn som passer godt inn i aktive familier som kan gi den den trening og oppmerksomhet den trenger.

Bilder av Riesenschnauzer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Riesenschnauzer, nr 748. Bilde av Riesenschnauzer, nr 752. Bilde av Riesenschnauzer, nr 749. Bilde av Riesenschnauzer, nr 746. Bilde av Riesenschnauzer, nr 754. Bilde av Riesenschnauzer, nr 753. Bilde av Riesenschnauzer, nr 744. Bilde av Riesenschnauzer, nr 750. Bilde av Riesenschnauzer, nr 745. Bilde av Riesenschnauzer, nr 756. Bilde av Riesenschnauzer, nr 751. Bilde av Riesenschnauzer, nr 747. Bilde av Riesenschnauzer, nr 757. Bilde av Riesenschnauzer, nr 755. Bilde av Riesenschnauzer, nr 743.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Riesenschnauzer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Riesenschnauzer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Riesenschnauzer:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Pinscher-, schnauzer-, molosser og sennenhunder  (Gruppe 2)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 181

Størrelse:

stor

Vekt (kg):

Hann: 35-47kg
Tispe: 35-47kg

Høyde (cm):

Hann: 60-70 cm
Tispe: 60-70 cm

Farge(r):

svart, salt-og pepper

Pelslengde:

Kort

Pels:

stri,tett

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Schnauzere
...schnauzere er en liten gruppe med tamhunder som opprinnelig ble avlt fram som såkalte stallhunder og gårdshunder. h...
Stallhunder
...stallerhunder var en type brukshunder som ble mye benyttet i europa før andre verdenskrig. stallhunder var gjerne m...
Vakt--og-vokterhunder
...vakt- og vokterhunder er en gruppe hunderaser som stort sett inkluderer storeraser som pinscher-, schnauzer-, molos...