Beskrivelser og opplevelser med Gran Mastin de Borinquen

Beskrivelse av Gran Mastin de Borinquen

Gran Mastin de Borinquen, også kjent som Puerto Rico Mastiff eller Borinquen Mastiff, er en stor og kraftig hunderase som oppsto på øya Puerto Rico. Denne rasen er kjent for sin imponerende størrelse og muskuløse kroppsbygning, og kan veie opp til 68 kilo og ha en skulderhøyde på opptil 74 cm.

Gran Mastin de Borinquen har et bredt hode og sterke kjever, samt mørke øyne og ører som kan stå oppreist eller henge nedover. Pelsen er kort og tett, og kommer i farger som brindle, sort, og fawn.

Som en molosser-rase, er Gran Mastin de Borinquen kjent for å være en lojal og beskyttende hund. De har en tendens til å være ganske rolig og avslappet når de er innendørs, men blir mer aktive og alert når de er utendørs og kan oppdage mulige trusler. På grunn av deres beskyttende natur, er det viktig å sosialisere og trene Gran Mastin de Borinquen tidlig for å unngå aggressiv oppførsel.

Disse hundene har et sterkt instinkt for å beskytte sin eier og deres territorium, og er derfor vanligvis ikke egnet for førstegangseiere eller de som ikke har erfaring med å håndtere større og mer dominante hunderaser. Men med riktig trening og oppmerksomhet, kan Gran Mastin de Borinquen være en lojal og kjærlig følgesvenn for de som er villige til å ta på seg utfordringen med å eie en hund av denne størrelsen og styrken.

Bilder av Gran-Mastin-de-Borinquen

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Gran-Mastin-de-Borinquen, nr 7198. Bilde av Gran-Mastin-de-Borinquen, nr 7197.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Gran-Mastin-de-Borinquen, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Gran-Mastin-de-Borinquen kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Gran-Mastin-de-Borinquen:

Størrelse:

Gigant

Vekt (kg):

Hann: 45 - 68 kg
Tispe: 41 - 57 kg

Høyde (cm):

Hann: 61 - 71 cm
Tispe: 56 - 66 cm

Farge(r):

Svart, fawn, brindle eller hvit. Kan ha hvite partier.

Pelslengde:

Kort til halvlangt

Pels:

Tett og hard

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel