Beskrivelser og opplevelser med Carolinahund

Beskrivelse av Carolinahund

Carolinahund, også kjent som American Dingo eller Carolina Dog, er en mellomstor hunderase som har sitt opphav fra Sørøst-USA. Disse hundene har en atletisk og muskuløs kroppsbygning, og en pels som varierer i farge fra gullbrun til rødbrun.

Carolinahunden er en intelligent, lojal og modig rase som har blitt brukt til alt fra jakt og gjeting til selskapsdyr. De har også en tendens til å være reservete og forsiktige med fremmede, men med riktig sosialisering kan de bli gode familiehunder.

Disse hundene trenger mye fysisk aktivitet og mental stimulering for å trives, og de bør derfor ikke holdes innesperret eller alene for lenge. De er også kjent for å være sunne og hardføre hunder som sjelden lider av alvorlige helseproblemer.

Alt i alt er Carolinahunden en flott rase for de som er på utkikk etter en intelligent, aktiv og lojal hund som passer godt inn i en aktiv livsstil.

Bilder av Carolinahund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Carolinahund, nr 6977. Bilde av Carolinahund, nr 6987. Bilde av Carolinahund, nr 6973. Bilde av Carolinahund, nr 6985. Bilde av Carolinahund, nr 6980. Bilde av Carolinahund, nr 6983. Bilde av Carolinahund, nr 6975. Bilde av Carolinahund, nr 6979. Bilde av Carolinahund, nr 6982. Bilde av Carolinahund, nr 6974. Bilde av Carolinahund, nr 6978. Bilde av Carolinahund, nr 6981. Bilde av Carolinahund, nr 6976. Bilde av Carolinahund, nr 6986. Bilde av Carolinahund, nr 6984.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Carolinahund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Carolinahund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Carolinahund:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 13,5-27 kg
Tispe: 13,5-27 kg

Høyde (cm):

Hann: 43-61 cm
Tispe: 43-61 cm

Farge(r):

Beige med hvite partier på bryst og bein .

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Pariahunder
...pariahunder (av tamilsk paraiyar, som betyr omstreifende og egentlig refererer til en tamilsk folkegruppe av kas...
Spisshunder
...spisshund (også kalt spets og spitz) er betegnelsen på en gruppe hunder som deler en rekke morfologiske- og anat...