Beskrivelser og opplevelser med Banter Bulldogge

Beskrivelse av Banter Bulldogge

Banter Bulldogge er en relativt ny hunderase som ble utviklet i USA på 1990-tallet. Rasen er et resultat av en krysning mellom ulike bulldoggeraser, inkludert American Bulldog, American Pit Bull Terrier og Boxer. Banter Bulldogge er en mellomstor hund med en muskuløs kroppsbygning og et bredt hode med store, hengende ører.

Rasen har en kort, glatt pels som kommer i forskjellige farger, inkludert hvit, brindle og fawn. Banter Bulldogge er en livlig og intelligent hund med et sterkt og stabilt temperament. De er kjent for å være gode familiehunder og har en naturlig beskyttende instinkt mot sine eiere.

Banter Bulldogge krever moderat trening og kan bli ganske aktiv når de får muligheten. De liker å være ute og trenger daglig mosjon og stimulering for å være lykkelige og sunne. Rasen er også kjent for å være ganske sunn og har ikke så mange helseproblemer som noen andre bulldoggeraser.

Alt i alt er Banter Bulldogge en flott hunderase for de som ønsker en lojal og beskyttende følgesvenn med en livlig personlighet og et godt humør.

Bilder av Banter-Bulldogge

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6811. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6804. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6805. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6815. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6808. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6812. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6817. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6813. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6818. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6806. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6810. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6816. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6814. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 6809.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Banter-Bulldogge, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Banter-Bulldogge kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Banter-Bulldogge:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 26-37 kg
Tispe: 26-34 kg

Høyde (cm):

Hann: 54-60 cm
Tispe: 51-54 cm

Farge(r):

Fawn, sort, rød, brindle av alle typer, med eller uten sort maske.30% hvit er tillatt

Pelslengde:

Kort

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye