Beskrivelser og opplevelser med Amerikansk staghund

Beskrivelse av Amerikansk staghund

Amerikansk staghund er en stor og imponerende hunderase som stammer fra USA. Denne rasen er kjent for sin smidige og elegante kroppsbygning, samt sin utmerkede fysikk som gjør den til en utmerket jakthund.

Amerikansk staghund har en kort, fin pels som kan være i en rekke farger, inkludert svart, hvit, brun og blå. Hunden har lange og slanke ben, samt store ører som er veldig følsomme for lyder og bevegelser i omgivelsene.

Disse hundene har en utmerket nese og er spesielt godt egnet for jakt på store dyr, inkludert hjort og elg. De er også svært energiske og trenger mye mosjon og aktivitet for å trives.

Amerikansk staghund har en utmerket personlighet og er vanligvis lojale og hengivne mot sine eiere. De er også svært intelligente og kan være trent til å utføre en rekke oppgaver, inkludert lydighetstrening og hundesport.

Alt i alt er Amerikansk staghund en flott hunderase for de som leter etter en jakthund med en smidig og atletisk kroppsbygning, samt en lojal og intelligent personlighet.

Bilder av Amerikansk-staghund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Amerikansk-staghund, nr 6759. Bilde av Amerikansk-staghund, nr 6757. Bilde av Amerikansk-staghund, nr 6755. Bilde av Amerikansk-staghund, nr 6754. Bilde av Amerikansk-staghund, nr 6756. Bilde av Amerikansk-staghund, nr 6753. Bilde av Amerikansk-staghund, nr 6758.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Amerikansk-staghund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Amerikansk-staghund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Amerikansk-staghund:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 30-45kg
Tispe: 30-45kg

Høyde (cm):

Hann: 70-85 cm
Tispe: 60-75cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Kort

Pels:

Stri

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv