Beskrivelser og opplevelser med Catahoula Leopard Dog

Beskrivelse av Catahoula Leopard Dog

Catahoula Leopard Dog er en unik hunderase som opprinnelig kommer fra Louisiana i USA. Denne rasen er kjent for sitt unike utseende, med en pels som kan være alt fra kort til lang og kommer i et bredt utvalg av farger og mønstre, inkludert leopardmønster.

Catahoula Leopard Dog er en svært intelligent, arbeidsom og energisk rase som trenger mye mosjon og mentalt stimuli. Denne rasen ble opprinnelig brukt som en allsidig arbeidshund, inkludert jakthund, gards- og vakthund, samt som hjelper for å drive kveg.

Catahoula Leopard Dog er kjent for å være svært lojal mot sin eier og sin familie, men kan være reservert mot fremmede. Det er viktig å sosialisere og trene denne rasen fra en tidlig alder for å sikre at den utvikler seg til en veltilpasset og sosial hund.

På grunn av sin høye intelligens og arbeidsvilje, er Catahoula Leopard Dog en utmerket kandidat for ulike typer hundesport og arbeid, som agility, lydighet og søk- og redningsarbeid. Men det er viktig å merke seg at denne rasen krever en erfaren og konsekvent eier som kan håndtere dens høye energinivå og behov for mentalt stimulering.

Alt i alt er Catahoula Leopard Dog en unik og allsidig rase som passer for de som er villige til å gi den den fysiske og mentale utfordringen den trenger.

Bilder av Catahoula-Leopard-Dog

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4868. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4874. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4875. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5637. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5631. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4873. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5635. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4876. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4870. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4871. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4866. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5629. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4862. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5630. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4865. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5636. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4867. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5632. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5634. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4877. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 5633. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4869. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4864. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4872. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4863.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Catahoula-Leopard-Dog, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Catahoula-Leopard-Dog kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Catahoula-Leopard-Dog:

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 20-26cm

Farge(r):

Svart,grå,hvite,tricolor med fargede områder, flekker

Pelslengde:

Kort