Beskrivelser og opplevelser med Russian toy

Beskrivelse av Russian toy

Russian toy er en liten og delikat hunderase som har sitt opphav i Russland. Rasen er kjent for sitt elegante og slanke utseende, samt sin intelligens og lojalitet overfor eierne.

Denne hunden finnes i to forskjellige varianter, langhåret og korthåret. Begge variantene er små, med en gjennomsnittlig høyde på rundt 20-28 cm og en vekt på mellom 1 og 3 kg.

Russian toy har et vennlig og livlig vesen, og elsker å være i nærheten av menneskene sine. De trives best som selskapshunder og er flinke til å tilpasse seg ulike situasjoner og miljøer.

På grunn av sin lille størrelse og sensitive natur trenger Russian toy mye oppmerksomhet og omsorg fra sine eiere. De egner seg best for familier som kan gi dem mye tid og oppmerksomhet.

Alt i alt er Russian toy en sjarmerende hunderase som er perfekt for de som ønsker en liten, kjærlig og lojal følgesvenn.

Bilder av Russian-toy

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Russian-toy, nr 8683. Zefir fra Kennel Maritalia Bilde av Russian-toy, nr 4816. Bilde av Russian-toy, nr 8684. Jola fra Kennel Maritalia Bilde av Russian-toy, nr 4818. Bilde av Russian-toy, nr 4817. Bilde av Russian-toy, nr 4819. Bilde av Russian-toy, nr 4810. Bilde av Russian-toy, nr 4811. Bilde av Russian-toy, nr 4821. Bilde av Russian-toy, nr 8682. Barat fra Kennel Maritalia Bilde av Russian-toy, nr 4815. Bilde av Russian-toy, nr 8685. Zefir fra Kennel Maritalia Bilde av Russian-toy, nr 4812. Bilde av Russian-toy, nr 4813. Bilde av Russian-toy, nr 4809. Bilde av Russian-toy, nr 4820. Bilde av Russian-toy, nr 4806. Bilde av Russian-toy, nr 4805.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Russian-toy, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Russian-toy kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.no
 Beskrivelse fra Siw BergfallMer informasjon om Russian-toy:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 352

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 1,5-3kg
Tispe: 1,5-3kg

Høyde (cm):

Hann: 20-28cm
Tispe: 20-28cm

Farge(r):

Sort og tan, brun og tan, blå og tan, rød

Pelslengde:

Kort/lang

Pels:

Tettliggende, skinnende.

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Noe

Aktivitet:

Lite