Beskrivelser og opplevelser med Mellompuddel

Beskrivelse av Mellompuddel

Mellompuddel er en hunderase som tilhører puddelgruppen og er kjent for å være en mellomstor hund med en sterk og atletisk kropp. De har en karakteristisk krøllete pels som kan komme i forskjellige farger, inkludert svart, hvit, brun og sølv. Pelsen deres krever jevnlig stell for å unngå floker og klumper.

Mellompuddel er kjent for å være veldig intelligente, lojale og vennlige hunder. De er også svært lærevillige og enkle å trene, noe som gjør dem til en populær hund for både hundeeiere og hundeutøvere.

Mellompuddel er aktive hunder og elsker å være med sin eier på tur og utendørsaktiviteter. De trives også godt i familielivet og er kjent for å være gode med barn.

På grunn av deres intelligens og tilpasningsevne, blir mellompuddel også brukt som servicehunder, inkludert som hjelp til mennesker med funksjonshemninger og til terapihunder.

Samlet sett er mellompuddel en flott hunderase som passer godt til aktive familier som vil ha en hund som er både lojal, vennlig og lærevillig.

Bilder av Mellompuddel

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Mellompuddel, nr 7310. Bilde av Mellompuddel, nr 7309. Bilde av Mellompuddel, nr 7306. Bilde av Mellompuddel, nr 7308. Bilde av Mellompuddel, nr 7307.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Mellompuddel, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Mellompuddel kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Mellompuddel:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 172

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 35-45cm
Tispe: 35-45cm

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Lite

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Agility
... agility er for store og små i all...