Beskrivelser og opplevelser med Løwchen

Beskrivelse av Løwchen

Løwchen er en liten og livlig hunderase som har sin opprinnelse i Frankrike. Navnet Løwchen kommer fra fransk og betyr "liten løve", som refererer til hundens manke som kan minne om en løve.

Rasen er kjent for sitt vennlige og kjærlige temperament, og er en utmerket følgesvenn for både voksne og barn. Løwchen er også intelligent og lærevillig, noe som gjør dem til gode kandidater for trening og lydighet.

Pelsen til Løwchen er myk og silkeaktig, og krever jevnlig stell og trim for å holde den i god stand. Rasen kommer i ulike farger, inkludert hvit, sort, brun og beige, og noen ganger med flekker eller markeringer.

Selv om Løwchen er en liten hunderase, er de likevel aktive og energiske, og elsker å leke og utforske. De trives best i et hjem der de får tilstrekkelig med trening og sosialisering, og hvor de kan tilbringe tid med sin menneskelige familie.

Bilder av Lowchen

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Lowchen, nr 3373. Bilde av Lowchen, nr 3376. Bilde av Lowchen, nr 3375. Bilde av Lowchen, nr 3377. Bilde av Lowchen, nr 3379. Bilde av Lowchen, nr 3382. Bilde av Lowchen, nr 3378. Bilde av Lowchen, nr 3380. Bilde av Lowchen, nr 3381. Bilde av Lowchen, nr 3372. Bilde av Lowchen, nr 3374.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Lowchen, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Lowchen kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Lowchen:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 233

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 6 kg
Tispe: 6 kg

Høyde (cm):

Hann: 26-32 cm
Tispe: 26-32 cm

Pelslengde:

Lang

Pelsstell:

Noe

Allergi:

Ja

Aktivitet:

En del