Beskrivelser og opplevelser med Griffon Bruxellois

Beskrivelse av Griffon Bruxellois

Griffon Bruxellois er en liten hunderase med opprinnelse fra Belgia. Den er kjent for sitt karakteristiske utseende med en rufsete pels og et kraftig hode med markante øyenbryn og skjegg. Rasen finnes i to varianter: ruhåret og glathåret.

Griffon Bruxellois er en intelligent og livlig hund som trives godt i et aktivt hjem. Den er kjent for å være en lojal og hengiven følgesvenn som elsker å tilbringe tid med sin familie. Til tross for sin lille størrelse er Griffon Bruxellois en modig hund som ikke lar seg skremme av større dyr.

Som alle hunderaser har Griffon Bruxellois sine særegne trekk og behov. Den krever jevnlig mosjon og trening for å holde seg sunn og lykkelig. Pelsen trenger også jevnlig stell for å unngå floker og hudproblemer.

Alt i alt er Griffon Bruxellois en fantastisk hunderase som passer godt inn i de fleste hjem. Med sin unike personlighet og sjarm vil den garantert stjele hjertene til alle som møter den.

Bilder av Griffon-Bruxellois

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 8441. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 8442. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 8443. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6167. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6163. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6173. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 8444. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 8446. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6164. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6177. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6165. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6166. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6176. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6178. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 8445. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6175. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6168. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 6171.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Griffon-Bruxellois, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Griffon-Bruxellois kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Griffon-Bruxellois:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Sennenhundene

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 080

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 3,5-6kg
Tispe: 3,5-6kg

Høyde (cm):

Hann: 27-28cm
Tispe: 27-28cm

Farge(r):

Rød

Pelslengde:

Kort

Pels:

Strihåret med skjegg

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite