Beskrivelser og opplevelser med Dvergpuddel

Beskrivelse av Dvergpuddel

Dvergpuddelen er en populær hunderase som er kjent for sin lille størrelse og intelligente natur. Denne rasen er en av fire størrelsesvarianter av puddelen, og er den minste av dem alle.

Dvergpuddelen har en avrundet hodeform med mørke øyne og store, hengende ører. Pelsen er krøllete og myk, og kommer i en rekke forskjellige farger som svart, hvit, brun og grå.

Dvergpuddelen er en meget intelligent hund som er lett å trene. De er også meget sosiale og elsker å være rundt mennesker. De kan være litt reserverte rundt fremmede, men med riktig sosialisering og trening vil de trives godt i alle miljøer.

Dvergpuddelen er en aktiv hund som trenger regelmessig mosjon og stimulering. De er også utsatt for enkelte helseproblemer som kan inkludere øyesykdommer og leddproblemer, så det er viktig å holde øye med deres helse og gi dem riktig omsorg og oppmerksomhet.

Sammenfattet, dvergpuddelen er en intelligent, sosial og aktiv hund som passer godt for de som ønsker en selskapshund med en liten størrelse og mye personlighet.

Bilder av Dvergpuddel

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Dvergpuddel, nr 8039. Bilde av Dvergpuddel, nr 8040. Bilde av Dvergpuddel, nr 7325. Bilde av Dvergpuddel, nr 8036. Bilde av Dvergpuddel, nr 7332. Bilde av Dvergpuddel, nr 7326. Bilde av Dvergpuddel, nr 7321. Bilde av Dvergpuddel, nr 7328. Bilde av Dvergpuddel, nr 7322. Bilde av Dvergpuddel, nr 7320. Bilde av Dvergpuddel, nr 8038. Bilde av Dvergpuddel, nr 8034. Bilde av Dvergpuddel, nr 7324. Bilde av Dvergpuddel, nr 8037. Bilde av Dvergpuddel, nr 7323. Bilde av Dvergpuddel, nr 7330. Bilde av Dvergpuddel, nr 7319. Bilde av Dvergpuddel, nr 7327. Bilde av Dvergpuddel, nr 7331. Bilde av Dvergpuddel, nr 7329.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Dvergpuddel, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Dvergpuddel kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Dvergpuddel:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Kveghunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 172

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 3-7kg
Tispe: 3-7kg

Høyde (cm):

Hann: 28-35cm
Tispe: 28-35cm

Farge(r):

Svart, hvit, grå, brun, rød og aprikos

Pelslengde:

Krøllete

Pels:

Tett

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Tamhund
...tamhund (canis lupus familiaris), i norge også kalt hund, bisk, bikkje, kjøter og menneskets beste venn, er i r...