Beskrivelser og opplevelser med Boston Terrier

Beskrivelse av Boston Terrier

Boston Terrier er en liten hunderase som oppsto i USA på midten av 1800-tallet. Denne rasen er kjent for sin vennlige, lekne og kjærlige natur, og regnes som en utmerket familiehund.

Boston Terrier er en kompakt og muskuløs hund med en kort, glatt pels som kan være brun, svart eller grå med hvite markeringer. Rasen har en karakteristisk flat snute og store, uttrykksfulle øyne som gir den et søtt og vennlig utseende.

Som en intelligent og lydig rase, responderer Boston Terrier godt på trening og elsker å lære nye triks. De har også en tendens til å være ganske aktive og energiske, og trenger derfor regelmessig mosjon og aktivitet for å trives og holde seg sunne.

Selv om Boston Terrier har en tendens til å være en relativt sunn rase, kan de ha noen helseproblemer som øyeproblemer, hjertesykdom og pustevansker på grunn av deres flate snute.

Alt i alt er Boston Terrier en fantastisk hunderase for familier som ønsker en liten, kjærlig og leken følgesvenn som elsker å tilbringe tid sammen med sine eiere.

Bilder av Boston-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Boston-Terrier, nr 5528. Bilde av Boston-Terrier, nr 5529. Bilde av Boston-Terrier, nr 1931. Bilde av Boston-Terrier, nr 1935. Bilde av Boston-Terrier, nr 1929. Bilde av Boston-Terrier, nr 1927. Bilde av Boston-Terrier, nr 1930. Bilde av Boston-Terrier, nr 1939. Bilde av Boston-Terrier, nr 1937. Bilde av Boston-Terrier, nr 1934. Bilde av Boston-Terrier, nr 1942. Bilde av Boston-Terrier, nr 5527. Bilde av Boston-Terrier, nr 1936. Bilde av Boston-Terrier, nr 5524. Bilde av Boston-Terrier, nr 1940. Bilde av Boston-Terrier, nr 5530. Bilde av Boston-Terrier, nr 1933. Bilde av Boston-Terrier, nr 1932.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Boston-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Boston-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Boston-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Små molossertype hunderaser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 140

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: Maks 11.5 kg
Tispe: Maks 11.5 kg

Høyde (cm):

Hann: 35-38 cm
Tispe: 35-38 cm

Farge(r):

Tigret eller svart med hvite tegn

Pelslengde:

Korthåret

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite