Beskrivelser og opplevelser med Bichon Havanais

Beskrivelse av Bichon Havanais

Bichon Havanais er en liten, livlig og leken hunderase som kommer opprinnelig fra Cuba. Rasen, som også er kjent som Havaneser, er en populær selskapshund og blir ofte beskrevet som en "liten hund med stor personlighet".

Bichon Havanais har et karakteristisk utseende med lange, silkeaktige lokker i en rekke forskjellige farger, inkludert hvit, sort, beige og brun. Den har også store, mørke øyne og en kort snute.

Disse hundene er veldig sosiale og trives godt i familier med barn og andre dyr. De er også svært intelligente og lærevillige, og er derfor ofte brukt i hunde-agility og andre lydighetstreninger. På grunn av deres mindre størrelse, er de også godt egnet for leilighetsliv.

Bichon Havanais krever regelmessig børsting og klipping for å holde pelsen deres i god stand. De er generelt sunne hunder med få helseproblemer, men kan være utsatt for noen arvelige sykdommer som er vanlige blant små raser.

Alt i alt er Bichon Havanais en sjarmerende og kjærlig hunderase som passer godt for de som ønsker en lojal og livlig følgesvenn.

Bilder av Bichon-Havanais

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bichon-Havanais, nr 8297. Bilde av Bichon-Havanais, nr 5385. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8304. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8294. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1802. Bilde av Bichon-Havanais, nr 5381. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1806. Bilde av Bichon-Havanais, nr 5388. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1808. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8301. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8300. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1801. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1803. Bilde av Bichon-Havanais, nr 5386. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8302. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8293. Bilde av Bichon-Havanais, nr 5390. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1800. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8296. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1798. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1805. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1807. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1804. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8295. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8299. Bilde av Bichon-Havanais, nr 5382. Bilde av Bichon-Havanais, nr 5384. Bilde av Bichon-Havanais, nr 1799. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8303. Bilde av Bichon-Havanais, nr 8298.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bichon-Havanais, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bichon-Havanais kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Bichon-Havanais:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 250

Størrelse:

Toy

Vekt (kg):

Hann: 4-6 kg
Tispe: 4-6 kg

Høyde (cm):

Hann: 23-27 cm
Tispe: 23-27 cm

Farge(r):

Mange varianter, sjelden helt hvit

Pelslengde:

Langhåret

Pels:

Fyldig og bløt

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Lite