Beskrivelser og opplevelser med Bichon Frisé

Beskrivelse av Bichon Frisé

Bichon Frisé er en liten, søt og livlig hunderase som opprinnelig kommer fra Frankrike. Denne rasen er kjent for sin krøllete, myke pels og sitt energiske og lekne temperament.

Bichon Frisé har en kvadratisk kroppsbygning og er vanligvis mellom 23-30 cm høy og veier mellom 3-5 kg. Hodet er rundt med store, mørke øyne og hengende ører som er dekket av krøllete hår. Pelsen er vanligvis hvit og krøllete, og det er viktig å gi denne rasen jevnlig pelsstell for å unngå floker og knuter.

Som en sosial og kjærlig rase er Bichon Frisé godt egnet som en familiehund. De er vennlige og lekne og elsker å være rundt mennesker. De trives også i lekne omgivelser, så det kan være lurt å ha en hage eller tilgang til en park hvor de kan leke og løpe fritt.

Bichon Frisé er en intelligent hunderase som er lett å trene, men det kan være utfordrende å lære dem å være alene hjemme i lange perioder. Det er derfor viktig å gi dem nok stimuli og sosialisering for å hindre at de blir ensomme eller destruktive.

Alt i alt er Bichon Frisé en herlig rase som passer for de fleste mennesker som ønsker seg en liten, leken og kjærlig følgesvenn.

Bilder av Bichon-Frisé

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bichon-Frisé, nr 1796. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1780. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1793. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1781. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1787. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1797. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1779. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1789. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1788. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1791. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1790. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1782. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1786. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1785. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1794. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1795. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1792. Bilde av Bichon-Frisé, nr 1784.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bichon-Frisé, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bichon-Frisé kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Bichon-Frisé:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Selskapshunder  (Gruppe 9)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 215

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 5-7 kg
Tispe: 5-7 kg

Høyde (cm):

Hann: 25-30 cm
Tispe: 25-30 cm

Farge(r):

Hvit

Pelslengde:

Krøllete

Pels:

Myk og tett

Pelsstell:

Svært mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels