Beskrivelser og opplevelser med Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Beskrivelse av Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Nova Scotia Duck Tolling Retriever er en hunderase som stammer fra Nova Scotia i Canada. Rasen er spesielt designet for å hjelpe jegere med å fange vannfugler og er kjent for sin unike evne til å lokke fugler innenfor rekkevidde ved å agitere seg på en spesiell måte.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever har en middels stor kroppsbygning og en tett, vanntett pels som kommer i fargene rød, oransje og brun. Rasen har også karakteristiske hvite markeringer på hodet, brystet, halsen, føttene og halen. Øynene er gjerne gyldne eller brune, og de har en vennlig og oppmerksom ansiktsuttrykk.

Disse hundene er svært energiske og trenger mye mosjon for å være sunne og glade. De er også svært intelligente og lærevillige, og det er derfor viktig å gi dem tilstrekkelig mentalt stimulering. Som retrievere er de også gode svømmere og elsker å hente ting fra vannet.

Nova Scotia Duck Tolling Retriever er vanligvis veldig lojale og kjærlige mot sine eiere, og er gode med barn og andre dyr. De kan imidlertid være litt reservert mot fremmede, og det er viktig å sosialisere dem tidlig for å unngå at de blir for sky.

Alt i alt er Nova Scotia Duck Tolling Retriever en flott hunderase for de som er villige til å investere tid og krefter i å gi dem den nødvendige treningen og mosjonen de trenger.

Bilder av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7975. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3100. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3098. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3088. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7978. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3096. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3105. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3109. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3080. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3119. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3118. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3097. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3092. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 8693. Sara fra Jeppetollern Kennel Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3117. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3114. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3103. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3083. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3112. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3089. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3099. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3085. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3120. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3115. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3095. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7972. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3082. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3111. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3084. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7980. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 8694. Fra Jeppetollern Kennel Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7971. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7979. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3108. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3107. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3078. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7973. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3077. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7977. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3087. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3113. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3093. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3094. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7976. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7974. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3101. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3090. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3110. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 7981. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 3081.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Nova-Scotia-Duck-Tolling-Retriever:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Apporterende hunder  (Gruppe 8)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 312

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 20-23 kg
Tispe: 17-20 kg

Høyde (cm):

Hann: 48-51 cm
Tispe: 45-48 cm

Farge(r):

Rødbrun

Pelslengde:

Lang, kort

Pels:

Tett, vannavstøtende

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel