Beskrivelser og opplevelser med Tsjekkisk Vorstehhund

Beskrivelse av Tsjekkisk Vorstehhund

Tsjekkisk Vorstehhund, også kjent som Cesky Fousek, er en mellomstor jakthund som stammer fra Tsjekkia. Denne hunden er en allsidig jakthund som er kjent for sin intelligens, utholdenhet og lojalitet.

Tsjekkisk Vorstehhund er en robust hund med en gjennomsnittlig høyde på rundt 60 cm og en vekt på rundt 30 kg. Den har en tett og tykk pels som kan være i forskjellige farger, inkludert brun, lever og hvit.

Som en jakthund er Tsjekkisk Vorstehhund kjent for sin evne til å finne bytte og følge lukter. Den kan jakte på en rekke forskjellige dyr, inkludert fugler og småvilt. Den er også en dyktig svømmer og kan hente bytte fra vannet.

Tsjekkisk Vorstehhund er en lojal og intelligent hund som er lett å trene. Den er også en utmerket familiehund på grunn av sin vennlige og kjærlige personlighet. Den trives best når den får nok mosjon og kan være en ideell følgesvenn for aktive personer og familier.

Alt i alt er Tsjekkisk Vorstehhund en flott jakthund og en utmerket familiehund. Med sin intelligens, utholdenhet og lojalitet vil den være en trofast følgesvenn og venn for enhver eier.

Bilder av Tsjekkisk-Vorstehhund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4283. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4281. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4272. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4276. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4275. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4280. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4273. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4274. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4284. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4279. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4282. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4278.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Tsjekkisk-Vorstehhund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Tsjekkisk-Vorstehhund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Tsjekkisk-Vorstehhund:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 245

Vekt (kg):