Beskrivelser og opplevelser med Perdiguero de Burgos

Beskrivelse av Perdiguero de Burgos

Perdiguero de Burgos er en hunderase som opprinnelig kommer fra Burgos-regionen i Spania, og er en populær jakthund. Denne hunden er kjent for sin utholdenhet og styrke, og er spesielt godt egnet til jakt på fugl og mindre dyr.

Perdiguero de Burgos har en muskuløs kropp med lange bein og en kort, tett pels som kommer i en rekke farger, inkludert hvit, brun og sort. Hunden har en slank hodeform med lange ører og mørke øyne som gir den et intelligent utseende.

I tillegg til sin rolle som jakthund, er Perdiguero de Burgos også en utmerket familiehund. Den er kjent for sin lojale og hengivne personlighet, og er en god følgesvenn for aktive familier som liker å tilbringe tid utendørs. Den trenger imidlertid regelmessig mosjon og trening for å holde seg sunn og lykkelig.

Perdiguero de Burgos er en hunderase som krever mye oppmerksomhet og trening, men belønningen er en lojal og kjærlig følgesvenn som vil være en trofast venn for livet.

Bilder av Perdiguero-de-Burgos

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3489. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3486. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 8544. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3493. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 8546. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3491. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3487. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3492. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3488. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 3485.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Perdiguero-de-Burgos, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Perdiguero-de-Burgos kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Perdiguero-de-Burgos:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 090

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 62 - 67 cm
Tispe: 59 - 64 cm

Farge(r):

Hvit og leverfarget i marmormønster

Pelslengde:

Kort

Pels:

Kort, glatt ,tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel