Beskrivelser og opplevelser med Kleiner Münsterländer

Beskrivelse av Kleiner Münsterländer

Kleiner Münsterländer er en hunderase som stammer fra Tyskland og er kjent for sin allsidighet og arbeidskapasitet. Denne rasen er mellomstor og har en muskuløs og atletisk kroppsbygning, med et karakteristisk hode som er proporsjonalt med kroppen.

Pelsen til Kleiner Münsterländer er vanligvis lang og silkeaktig, med flekker i forskjellige farger som kan inkludere sort, brunt og hvitt. Disse flekkene gir rasen et karakteristisk utseende og gjør den lett å skille fra andre hunderaser.

Kleiner Münsterländer er en allsidig hunderase som brukes til jakt, så vel som til andre oppgaver som f.eks. søk og redning, og som en familiehund. Den har en naturlig jaktinstinkt og kan brukes til å jakte på alt fra småvilt til større dyr som elg og hjort.

Personligheten til Kleiner Münsterländer er vennlig og energisk, og den er kjent for å være en hengiven og lojal følgesvenn til sine eiere. Denne rasen krever mye mosjon og trening, og trives best når den får tilgang til å løpe fritt og utforske utendørsområder.

Alt i alt er Kleiner Münsterländer en flott hunderase for de som er ute etter en allsidig og arbeidsom følgesvenn som passer både til jakt og som en aktiv familiehund.

Bilder av Kleiner-Münsterländer

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3240. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3243. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3229. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3234. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3235. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3233. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3241. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3232. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3231. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3242. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3238. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3236. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3237. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3230. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 3244.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Kleiner-Münsterländer, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Kleiner-Münsterländer kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Kleiner-Münsterländer:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 102

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye