Beskrivelser og opplevelser med Fransk Vorstehhund Ullpelset

Beskrivelse av Fransk Vorstehhund Ullpelset

Fransk Vorstehhund Ullpelset er en mellomstor hunderase med en utrolig myk og tett pels som gir den en unik utseende og følelse. Denne rasen er også kjent som "Braque Francais Pyrenees" og er en jakthund som opprinnelig kommer fra Frankrike.

Fransk Vorstehhund Ullpelset har en muskuløs og atletisk kroppsbygning som gjør den til en utmerket atlet og en flott følgesvenn for aktive mennesker. Den har en stolt holdning og en intelligent uttrykk i ansiktet, med vennlige øyne og et sterkt uttrykk.

Som en jakthund er Fransk Vorstehhund Ullpelset kjent for sin evne til å spore og finne byttet sitt, og den er spesielt dyktig til å jakte på fugl. Den er også flink til å samarbeide med mennesker og andre hunder, og den kan lære å følge instruksjoner og kommandoer veldig godt.

Fransk Vorstehhund Ullpelset er en veldig sosial hund og trives best når den får mye oppmerksomhet og interaksjon med sine eiere. Den har en mild og kjærlig personlighet, og den er veldig tilpasningsdyktig til forskjellige livsstiler og boforhold.

Hvis du vurderer å skaffe deg en Fransk Vorstehhund Ullpelset, bør du huske på at denne rasen trenger mye trening og stimulering for å være lykkelig og sunn. En aktiv livsstil og regelmessig mosjon er viktig for å holde denne hunden i god form og formidle dens naturlige instinkter.

Bilder av Fransk-Vorstehhund-Ullpelset

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Fransk-Vorstehhund-Ullpelset, nr 3775.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Fransk-Vorstehhund-Ullpelset, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Fransk-Vorstehhund-Ullpelset kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Fransk-Vorstehhund-Ullpelset:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 174

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 23-30kg
Tispe: 20-27kg

Høyde (cm):

Hann: 62-66cm
Tispe: 58-63cm

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye