Beskrivelser og opplevelser med Fransk Spaniel

Beskrivelse av Fransk Spaniel

Fransk Spaniel er en mellomstor hunderase som stammer fra Frankrike, og som har blitt brukt i årevis som en allsidig jakthund. Denne rasen er også kjent som Epagneul Français og er en populær følgesvenn og selskapshund på grunn av dens vennlige og lojale personlighet.

Fransk Spaniel er en høyreist hund med en muskuløs kropp og en distinktiv flekkete pels i farger som hvitt, sort og brunt. Rasen har store, hengende ører og en spiss snute, og dens bevegelser er grasiøse og elegante. Selv om Fransk Spaniel ofte brukes til jakt, er den også en god hund for familier som ønsker en aktiv og engasjerende følgesvenn.

Fransk Spaniel har en høy energinivå og trenger mye mosjon og stimulering for å trives. De er intelligente og lydige hunder som kan lære en rekke triks og kommandoer, og som trives godt med å være en del av familien sin. Denne rasen krever også regelmessig stell og bør børstes regelmessig for å opprettholde en sunn og glansfull pels.

Alt i alt er Fransk Spaniel en fantastisk hunderase for de som ønsker en lojal, aktiv og allsidig følgesvenn som vil glede seg over å tilbringe tid med familien sin.

Bilder av Fransk-Spaniel

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2690. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2691. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2688. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2693. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2685. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2689. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5989. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5987. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2694. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2692. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5990. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2687. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5988. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5991. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5993. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2683. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5986. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5985. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2686. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 2682. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 5992.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Fransk-Spaniel, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Fransk-Spaniel kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Fransk-Spaniel:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 175

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 22-27kg
Tispe: 20-25kg

Høyde (cm):

Hann: 56-61cm
Tispe: 55-59cm

Farge(r):

Hvit og brun med middels store spetter

Pelslengde:

Lang på kroppen, kort på hodet.

Pels:

Flat, silkeaktig og bølgete

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv