Beskrivelser og opplevelser med Drentsche Patrijshond

Beskrivelse av Drentsche Patrijshond

Drentsche Patrijshond er en hunderase som stammer fra Nederland. Den er en mellomstor hund, med en kraftig og muskuløs kropp som er bygd for å være sterk og utholdende. Pelsen er kort og tett, og kommer i farger som brunt, hvitt og sort.

Drentsche Patrijshond har et vennlig og lojalt temperament, og er kjent for å være en utmerket jakthund. Den er intelligent og ivrig etter å lære, og liker å være aktiv og delta i fysiske aktiviteter sammen med sin eier. Den er også flink til å samarbeide og kan derfor være en god hund for jakt, sporarbeid eller andre oppgaver som krever samarbeid mellom hund og eier.

Som en familiehund er Drentsche Patrijshond også en god følgesvenn. Den er vanligvis tålmodig med barn, og kan være en hengiven venn for hele familien. På grunn av sin aktive natur og behov for trening og stimulering, passer Drentsche Patrijshond best til familier som kan gi den mye oppmerksomhet og mosjon.

Alt i alt er Drentsche Patrijshond en flott hunderase for de som ønsker en aktiv og allsidig følgesvenn.

Bilder av Drentsche-Patrijshond

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5739. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2386. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2393. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2389. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5734. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5731. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2396. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2380. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2390. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5740. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5738. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2387. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2382. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2388. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2392. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5733. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5732. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2384. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2395. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2383. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5730. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5737. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2394. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2391. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5735. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 5736. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2381. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 2385.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Drentsche-Patrijshond, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Drentsche-Patrijshond kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Drentsche-Patrijshond:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 224

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 58 – 63 cm
Tispe: 55 – 60 cm

Farge(r):

Hvit med brune tegninger,

Pelslengde:

varierende lengde over kroppen

Pels:

Tett, dekker kroppen godt, ikke krøllet.

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye