Beskrivelser og opplevelser med Braque Du Bourbonnais

Beskrivelse av Braque Du Bourbonnais

Braque du Bourbonnais er en fransk hunderase som har en lang historie som jakthund. Den er en mellomstor hund med en muskuløs og kraftig kropp som gjør den til en effektiv jakt- og arbeidshund.

Pelsen til Braque du Bourbonnais er kort, tett og glatt, og kan ha forskjellige farger som oransje, brun, eller hvit med flekker. Hodet er kort og bredt med et karakteristisk barteskjegg. Ørene er lange, avrundede og henger nedover siden av hodet.

Braque du Bourbonnais er en allsidig hund som kan brukes til både fuglejakt og jakting på mindre dyr som kaniner og harer. Den har en sterk jaktinstinkt, men er også en god følgesvenn og familiehund som er kjent for sin lojale og kjærlige natur.

Rasen er aktiv og trenger mye mosjon og mentalt stimuli for å trives, og egner seg derfor best for aktive eiere som kan gi den rikelig med trening og oppmerksomhet.

Bilder av Braque-Du-Bourbonnais

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2006. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2010. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2005. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2015. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2016. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2013. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 8659. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2014. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2011. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2007. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 8658. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2008. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 2009.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Braque-Du-Bourbonnais, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Braque-Du-Bourbonnais kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Braque-Du-Bourbonnais:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 179

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 18-26 kg
Tispe: 18-26 kg

Høyde (cm):

Hann: 51-57 cm
Tispe: 48-55 cm

Farge(r):

Hvit med brune, fawn spetter i alle nyanser

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett, fin

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye