Beskrivelser og opplevelser med Blå Picardie Spaniel

Beskrivelse av Blå Picardie Spaniel

Blå Picardie Spaniel er en mellomstor hunderase som er kjent for sin elegante og atletiske kropp og dens unike blåaktige farge. Rasen har sitt opphav i Picardie-regionen i Frankrike, der den ble avlet frem som en allsidig jakthund som kunne brukes til å jakte på alt fra fugler til småvilt.

Blå Picardie Spaniel er en intelligent, lærevillig og energisk hund som trives med aktivitet og trening. Den er også kjent for å være lojal og hengiven ovenfor sin familie, og er en god følgesvenn for både voksne og barn.

Pelsen til Blå Picardie Spaniel er tett og glatt, og kan ha forskjellige nyanser av blått og grått. Rasen krever moderat stell og bør børstes jevnlig for å unngå floker og håravfall.

Som en jakthund har Blå Picardie Spaniel et naturlig instinkt for å utforske og følge lukter, så det er viktig å holde den i bånd eller ha et godt inngjerdet område når den er utenfor hjemmet. Rasen kan også være en god kandidat for aktiviteter som agility og spor, som vil gi den den fysiske og mentale stimuleringen den trenger.

Bilder av Bla-Picardie-Spaniel

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1840. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1845. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5442. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1841. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5439. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5440. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5434. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5438. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5437. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1843. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5431. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5441. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1842. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5433. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5432. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1839. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5436. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5435. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 5443. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1838. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 1844.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Bla-Picardie-Spaniel, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Bla-Picardie-Spaniel kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Bla-Picardie-Spaniel:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Stående fuglehunder  (Gruppe 7)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 106

Størrelse:

medium

Vekt (kg):

Hann: 20,5
Tispe: 18,5

Høyde (cm):

Hann: 56-61
Tispe: 52-58

Farge(r):

blå/grå

Pelslengde:

middels

Pels:

tykk og flat

Aktivitet:

mye