Beskrivelser og opplevelser med Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver

Beskrivelse av Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver

Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver er en imponerende hunderase som er kjent for sin elegante og slanke kroppsbygning, samt sitt tøffe og utholdende arbeidsinstinkt. Som navnet antyder, er denne hunden en blanding av anglo-fransk og fransk støver, og har et slående utseende med sin hvite og sorte fargekombinasjon.

Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver har et langt, smalt hode med en bred nese, mørke øyne og hengende ører. Kroppen er muskuløs, med lange og slanke bein som gjør denne hunden i stand til å bevege seg raskt og smidig over ulendt terreng. Pelsen er kort og glatt, og kan være hvit med sorte flekker eller omvendt.

Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver er en jakthund med en sterk vilje og et utmerket luktesans. Denne rasen ble opprinnelig avlet for å jakte på store viltarter som hjort og villsvin, og er fortsatt en populær hund for jegere i dag. På grunn av sin utholdenhet og intelligens, har Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver også vist seg å være en utmerket tjenestehund, og blir ofte brukt i politi- og redningsarbeid.

Selv om Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver er kjent for sitt arbeidsinstinkt, er den også en kjærlig og lojal familiehund. Denne rasen trives best når den får bruke sin energi og intellektuelle kapasitet på en meningsfull måte, og vil glede seg over aktiviteter som turer i skogen og trening i lydighet eller agility. Med riktig trening og sosialisering kan Stor Anglo-Fransk hvit/sort Støver være en utmerket følgesvenn for familier med barn og andre kjæledyr.

Bilder av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4464. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4460. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4459. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4463. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4462. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4458. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4461.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Stor-Anglo-Fransk-hvit/sort-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 323

Vekt (kg):