Beskrivelser og opplevelser med Stor Anglo-Fransk hvit/gul Støver

Beskrivelse av Stor Anglo-Fransk hvit/gul Støver

Den Stor Anglo-Fransk hvit/gul Støver er en stor hunderase som stammer fra Frankrike og Storbritannia. Denne rasen er kjent for sin imponerende størrelse og styrke, samt sin kraftige bygning og muskuløse kropp.

Pelsen til Stor Anglo-Fransk hvit/gul Støver er kort og tett, med en karakteristisk hvit og gul farge som gir den et vakkert og iøynefallende utseende. Ørene er hengende og lange, og hunden har et karakteristisk "hjortehund"-utseende.

Stor Anglo-Fransk hvit/gul Støver er en jagende hund som har en sterk jaktinstinkt og et høyt energinivå. Den trenger derfor mye mosjon og aktivitet for å trives og være lykkelig. Denne rasen er også kjent for å være intelligent og lærevillig, men kan være ganske sta og egenrådig til tider.

Som en stor hunderase krever Stor Anglo-Fransk hvit/gul Støver mye plass og kan være vanskelig å holde i mindre leiligheter eller boliger. Denne rasen er imidlertid en flott følgesvenn for de som elsker å tilbringe tid utendørs og ønsker en lojal og kjærlig hund som er ivrig etter å utforske verden sammen med sin eier.

Bilder av Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover, nr 4844. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover, nr 4842. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover, nr 4845. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover, nr 4843.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Stor-Anglo-Fransk-hvit/gul-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 324

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 30-36kg
Tispe: 30-36kg

Høyde (cm):

Hann: 60-70cm
Tispe: 60-70cm