Beskrivelser og opplevelser med Russisk Støver

Beskrivelse av Russisk Støver

Russisk støver er en mellomstor hunderase som opprinnelig kommer fra Russland. Denne rasen er kjent for sin utmerkede luktesans og er spesielt godt egnet til å jakte på småvilt som hare, rev og vaskebjørn.

Russisk støver har en muskuløs kropp og en bred, kraftig snute. Ørene er hengende og halen er vanligvis båret i en bue over ryggen. Pelsen er tett og kort, og kommer vanligvis i fargene rødbrun eller svart med hvite markeringer.

Som en jakt- og arbeidshund er russisk støver en energisk og utholdende rase som krever mye mosjon og aktivitet. De er også kjent for å være intelligente, lojale og lydige hunder som trives med å være en del av en familie.

Russisk støver kan være en god familiehund så lenge den får nok trening og stimulering. Det er viktig å gi denne rasen en jobb å gjøre, eller å trene den i hundesport som lydighet eller agility for å holde den fysisk og mentalt aktiv.

Bilder av Russisk-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Russisk-Stover, nr 7558. Ingar Kristiansen sin Kejo, www.harajakt.com Bilde av Russisk-Stover, nr 7556. Ingar Kristiansen sin Kejo, www.harajakt.com Bilde av Russisk-Stover, nr 7557. Ingar Kristiansen sin Kejo, www.harajakt.com Bilde av Russisk-Stover, nr 7559. Ingar Kristiansen sin Kejo, www.harajakt.com Bilde av Russisk-Stover, nr 7561. Riistakairan Jelena fra Ålbolandets kennel Bilde av Russisk-Stover, nr 7560. Riistakairan Jelena fra Ålbolandets kennel

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Russisk-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Russisk-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Russisk-Stover:

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 58-68cm
Tispe: 55-65cm

Farge(r):

Rødbrun, gråaktig med flekker; gråaktig med matte prikker. Små hvite tegninger tillatt bryst og tær.

Pelslengde:

Kort

Pels:

Rett og tett tilliggende dekkpels

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye