Beskrivelser og opplevelser med Polsk Støver

Beskrivelse av Polsk Støver

Polsk støver er en mellomstor hunderase som stammer fra Polen og er kjent for sin allsidighet og styrke. Den har en muskuløs kropp og et karakteristisk utseende med hengende ører og en kort, tett pels som kan være i ulike farger som sort, hvit og brunt.

Polsk støver er en jakthund med god luktesans, og den brukes ofte til jakt på småvilt som kaniner, harer og rådyr. Den er også en utmerket vakthund og en trofast følgesvenn for familier.

Denne rasen er kjent for å være energisk og aktiv, og den trenger daglig mosjon og stimulering for å trives. Polsk støver er også intelligent og lydhør, noe som gjør den lett å trene og en flott hund å ha med på ulike aktiviteter som turer i skog og mark.

Polsk støver er en hund som krever mye oppmerksomhet og omsorg fra sine eiere, og den trives best når den er en del av en aktiv familie. Med riktig trening og sosialisering, kan denne rasen være en lojal og kjærlig følgesvenn som vil berike livet til sine eiere.

Bilder av Polsk-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Polsk-Stover, nr 8594. Bilde av Polsk-Stover, nr 4218. Bilde av Polsk-Stover, nr 4220. Bilde av Polsk-Stover, nr 8590. Bilde av Polsk-Stover, nr 8591. Bilde av Polsk-Stover, nr 4221. Bilde av Polsk-Stover, nr 8588. Bilde av Polsk-Stover, nr 8595. Bilde av Polsk-Stover, nr 8597. Bilde av Polsk-Stover, nr 8593. Bilde av Polsk-Stover, nr 8592. Bilde av Polsk-Stover, nr 8596. Bilde av Polsk-Stover, nr 8589.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Polsk-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Polsk-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Polsk-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 052

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 25-32 kg
Tispe: 25-32 kg

Høyde (cm):

Hann: 56-65cm
Tispe: 55-60cm

Farge(r):

Tan med sort eller mørkegrå sadel

Pelslengde:

Middels langt

Pels:

Tykk, tett

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel