Beskrivelser og opplevelser med Liten Anglo-Fransk Støver

Beskrivelse av Liten Anglo-Fransk Støver

Liten Anglo-Fransk Støver er en liten hunderase som stammer fra Frankrike og England. Den er kjent for sin energiske personlighet og sin gode luktesans. Rasen ble utviklet ved å krysse en rekke små støverraser, inkludert Basset Fauve de Bretagne, Jack Russell Terrier og Miniature Dachshund.

Liten Anglo-Fransk Støver er en kortbent hund med en lang kropp og en høyde på ca. 30-36 cm. Den har et kort, glatt pelsverk som vanligvis er rødt og hvitt, eller svart og hvitt. Rasen har også karakteristiske hengende ører og store, nysgjerrige øyne.

Disse hundene er kjent for sin energiske personlighet og er ofte veldig aktive og livlige. De elsker å utforske og jakte på spor, og deres gode luktesans gjør dem til utmerkede jakthunder. De er også veldig lekne og elsker å leke med sine eiere og andre hunder.

Liten Anglo-Fransk Støver er en hund som krever mye mosjon og aktivitet, og den egner seg best for eiere som er villige til å gi den mye oppmerksomhet og tid. De er generelt sunne og hardføre hunder, men kan være utsatt for noen genetiske sykdommer, som blant annet hofteleddsdysplasi og øyeproblemer.

Alt i alt er Liten Anglo-Fransk Støver en flott hunderase for de som leter etter en aktiv og energisk hund som er både leken og intelligent.

Bilder av Liten-Anglo-Fransk-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Liten-Anglo-Fransk-Stover, nr 4173.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Liten-Anglo-Fransk-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Liten-Anglo-Fransk-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Liten-Anglo-Fransk-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 325

Vekt (kg):