Beskrivelser og opplevelser med Harrier

Beskrivelse av Harrier

Harrier er en mellomstor jakthundrase som har sin opprinnelse i England. Rasen er kjent for å være energisk, intelligent og vennlig, og er populær blant hundeelskere på grunn av sin evne til å fungere både som jakthund og som familiehund.

Harrieren har en muskuløs og atletisk kropp med en kort, glatt pels som vanligvis kommer i en kombinasjon av hvitt, svart og brunt. Hunden har også karakteristiske hengende ører og store, uttrykksfulle øyne som gir den et vennlig utseende.

Som jakthund er Harrieren kjent for å være utholdende og ivrig, og den trives godt med å følge spor og jage byttedyr. Som familiehund er Harrieren også en god følgesvenn, da den er svært sosial og elsker å tilbringe tid med mennesker. Rasen krever imidlertid mye mosjon og aktivitet for å holde seg sunn og lykkelig.

Alt i alt er Harrier en flott hunderase for de som ønsker en aktiv og intelligent følgesvenn som både kan fungere som jakthund og som en kjærlig og lojal familiehund.

Bilder av Harrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Harrier, nr 2906. Bilde av Harrier, nr 6356. Bilde av Harrier, nr 2901. Bilde av Harrier, nr 2907. Bilde av Harrier, nr 6361. Bilde av Harrier, nr 2908. Bilde av Harrier, nr 2905. Bilde av Harrier, nr 6358. Bilde av Harrier, nr 6359. Bilde av Harrier, nr 2897. Bilde av Harrier, nr 2900. Bilde av Harrier, nr 6364. Bilde av Harrier, nr 2904. Bilde av Harrier, nr 6362. Bilde av Harrier, nr 6363. Bilde av Harrier, nr 6355. Bilde av Harrier, nr 2896. Bilde av Harrier, nr 2902. Bilde av Harrier, nr 6360. Bilde av Harrier, nr 2903. Bilde av Harrier, nr 6357. Bilde av Harrier, nr 2898. Bilde av Harrier, nr 2899.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Harrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Harrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Harrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 295

Vekt (kg):

Fra DogLex

Stovere
...støvere (av tysk stöbern, som betyr å jage opp eller fyke etter), er en gruppe med drivende jakthunder som ...