Beskrivelser og opplevelser med Griffon Fauve De Bretagne

Beskrivelse av Griffon Fauve De Bretagne

Griffon Fauve De Bretagne er en fransk hunderase som ble utviklet i Bretagne-regionen i Frankrike. Denne rasen er en middels stor hund med en robust og muskuløs kropp. Griffon Fauve De Bretagne har et karakteristisk utseende med en rufsete pels som er mellomgul og rødbrun i fargen, og med en tydelig skjegg- og brynepels.

Disse hundene er kjent for å være energiske og intelligente, og de er godt egnet til å være jakthunder. De har en god luktesans og er spesielt gode til å spore opp småvilt og hjortevilt. Griffon Fauve De Bretagne er også kjent for å være lojale og kjærlige mot eierne sine, og de trives godt som familiehunder.

Selv om disse hundene kan være sta og uavhengige, er de også lydhøre og lærevillige. De har en tendens til å være aktive og trenger derfor regelmessig mosjon og stimulering. Griffon Fauve De Bretagne trives best når de får være med på turer og andre utendørsaktiviteter.

Alt i alt er Griffon Fauve De Bretagne en flott hunderase for de som leter etter en aktiv og lojal følgesvenn.

Bilder av Griffon-Fauve-De-Bretagne

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6198. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6208. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2842. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2848. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2844. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6206. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2843. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2845. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6209. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2847. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6201. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6200. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6210. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6195. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6202. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2841. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6196. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6204. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6197. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 2846. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6203. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 6207.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Griffon-Fauve-De-Bretagne, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Griffon-Fauve-De-Bretagne kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Griffon-Fauve-De-Bretagne:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 066

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 48-56cm
Tispe: 48-56cm

Farge(r):

Nyanser favn,gyllen og rød

Pelslengde:

Kort

Pels:

Grov

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel