Beskrivelser og opplevelser med Gresk Støver

Beskrivelse av Gresk Støver

Gresk støver er en hunderase som har sin opprinnelse i Hellas, der den har vært brukt til jakt i mange århundrer. Denne mellomstore hunden har en muskuløs og atletisk kropp, med korte og sterke ben som gjør den i stand til å løpe og hoppe over ulendt terreng. Pelsen er kort og hard, og kommer i en rekke farger, inkludert svart, hvit, fawn, rød og tricolor.

Gresk støver er kjent for sin utholdenhet, og er en svært dyktig jakthund som brukes til å spore opp og fange byttedyr som hare, rev og villsvin. Den har en utmerket luktesans og en god hørsel, noe som gjør den til en verdifull følgesvenn for jegere og skogsarbeidere.

Når det gjelder personlighet, er Gresk støver en vennlig og kjærlig hund som er lojal mot sin familie. Den kan være litt reservert mot fremmede, men er generelt sett ikke aggressiv. Den trenger mye mosjon og stimulering, og trives best når den får lov til å utforske og leke i naturen.

Gresk støver er en hunderase som passer godt for erfarne eiere som har erfaring med hunder og som kan gi den den treningen og oppmerksomheten den trenger. Med riktig trening og sosialisering kan denne hunden bli en fantastisk følgesvenn og en trofast venn for livet.

Bilder av Gresk-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Gresk-Stover, nr 4037. Bilde av Gresk-Stover, nr 4045. Bilde av Gresk-Stover, nr 4046. Bilde av Gresk-Stover, nr 6141. Bilde av Gresk-Stover, nr 4041. Bilde av Gresk-Stover, nr 6138. Bilde av Gresk-Stover, nr 4038. Bilde av Gresk-Stover, nr 6143. Bilde av Gresk-Stover, nr 6137. Bilde av Gresk-Stover, nr 4043. Bilde av Gresk-Stover, nr 4039. Bilde av Gresk-Stover, nr 6142. Bilde av Gresk-Stover, nr 6140. Bilde av Gresk-Stover, nr 4044. Bilde av Gresk-Stover, nr 4042. Bilde av Gresk-Stover, nr 4047. Bilde av Gresk-Stover, nr 6139. Bilde av Gresk-Stover, nr 4040.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Gresk-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Gresk-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Gresk-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 214

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 17-20kg
Tispe: 17-20kg

Høyde (cm):

Hann: 47-55cm
Tispe: 45-53cm

Farge(r):

Svart og brun

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tettliggende, glatt

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye