Beskrivelser og opplevelser med Grand Bleu De Gascogne

Beskrivelse av Grand Bleu De Gascogne

Grand Bleu De Gascogne er en hunderase som stammer fra regionen Gascogne i Frankrike. Denne rasen er en av de største av de franske støverne, og er kjent for sin elegante og kraftfulle kroppsbygning.

Grand Bleu De Gascogne har en langstrakt kropp, lange ører og et karakteristisk blått og hvitt pelsmønster. Denne hunden er kjent for sin utmerkede luktesans, og er ofte brukt som jakthund på storvilt som hjort, rådyr og villsvin.

I tillegg til å være en dyktig jakthund, er Grand Bleu De Gascogne også en trofast og hengiven følgesvenn for familien sin. Denne rasen har en mild og vennlig personlighet, og er ofte beskrevet som tålmodig og godtmodig.

Grand Bleu De Gascogne trenger moderat med mosjon og kan trives både som innendørs- og utendørshund, så lenge den får nok aktivitet og oppmerksomhet. På grunn av sin sterke jaktinstinkt, er det viktig at denne hunden holdes i bånd eller innenfor inngjerdet område når den er utendørs.

Alt i alt er Grand Bleu De Gascogne en vakker og allsidig hunderase som passer for de som ønsker en aktiv og lojal følgesvenn, og som har tid og engasjement til å gi den oppmerksomhet og trening den trenger.

Bilder av Grand-Bleu-De-Gascogne

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 6103. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2768. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 6106. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2758. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2763. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2756. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2766. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 6107. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 6101. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2765. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2757. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2762. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 6104. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2760. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2759. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 6102. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2761. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 2764. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 6105.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Grand-Bleu-De-Gascogne, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Grand-Bleu-De-Gascogne kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Grand-Bleu-De-Gascogne:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 022

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 65-72cm

Farge(r):

Hvit spettet med sort

Pelslengde:

Kort

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye