Beskrivelser og opplevelser med Grand Basset Griffon Vendeen

Beskrivelse av Grand Basset Griffon Vendeen

Grand Basset Griffon Vendéen er en hunderase som har sin opprinnelse i Frankrike. Rasen er kjent for sin langstrakte kropp og lange ører, samt for sitt energiske og livlige temperament. Grand Basset Griffon Vendéen ble opprinnelig brukt til å jakte på småvilt og har derfor god jaktinstinkt.

Grand Basset Griffon Vendéen har en kropp som er proporsjonal og muskuløs. Pelsen er grov og rufsete, og kan komme i ulike farger som for eksempel sort, grå, rød eller tan. Ørene er lange og hengende, og ansiktet har et karakteristisk skjegg og øyebryn.

Som en jakthund er Grand Basset Griffon Vendéen aktiv og energisk, og trenger regelmessig mosjon og stimulering. Rasen er også intelligent og ivrig etter å lære, noe som gjør dem til gode kandidater for lydighetstrening. Grand Basset Griffon Vendéen er også kjent for sin sosiale natur og trives godt i selskap med mennesker og andre hunder.

Generelt sett er Grand Basset Griffon Vendéen en sunn og hardfør rase, men som med alle hunderaser kan de være utsatt for visse helseproblemer. Det er viktig å ta godt vare på hunden ved å gi dem et balansert kosthold, regelmessig mosjon og oppmerksomhet fra eieren.

Bilder av Grand-Basset-Griffon-Vendeen

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2751. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2752. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6089. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6090. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6086. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6087. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6084. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6083. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2747. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6091. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6095. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6097. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6088. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6093. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6096. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6100. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2750. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6094. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6085. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2755. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6092. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2745. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6099. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2754. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 2753. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6082. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 6098.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Grand-Basset-Griffon-Vendeen, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Grand-Basset-Griffon-Vendeen kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Grand-Basset-Griffon-Vendeen:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 033

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Høyde (cm):

Hann: 40-44
Tispe: 39-43

Farge(r):

flere kombinasjoner

Pelslengde:

ikke for lang

Pels:

stri, ikke for silkeaktig eller ullen

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel