Beskrivelser og opplevelser med Fransk Trefarget Støver

Beskrivelse av Fransk Trefarget Støver

Fransk Trefarget Støver, også kjent som "Français Blanc et Noir", er en mellomstor hunderase som stammer fra Frankrike. Rasen er en typisk støver, med en lang, tynn kropp og lange ben som gjør den godt egnet til å løpe etter byttedyr.

Fransk Trefarget Støver har en karakteristisk fargekombinasjon av hvitt, svart og rustbrunt, som gir den et vakkert og unikt utseende. Hodet er langstrakt og smalt, med store, hengende ører og en markert snute. Øynene er mørke og intelligente, og gir hunden et vennlig og årvåkent uttrykk.

Disse hundene er kjent for å være aktive og energiske, og krever mye mosjon og stimulering for å trives. De er også intelligente og lettlærte, noe som gjør dem gode hunder for jakt og andre former for aktiviteter.

Fransk Trefarget Støver er også en sosial og vennlig rase, som elsker å være rundt mennesker og andre dyr. De har en naturlig nysgjerrighet og et ønske om å utforske, noe som kan gjøre dem litt sta og egenrådige til tider.

Alt i alt er Fransk Trefarget Støver en flott hunderase for de som er aktive og har tid og energi til å gi hunden den mosjon og stimulering den trenger for å trives.

Bilder av Fransk-Trefarget-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 6004. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 2680. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 5998. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 2676. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 5994. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 5996. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 2678. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 2677. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 6007. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 2681. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 6005. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 5997. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 2679.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Fransk-Trefarget-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Fransk-Trefarget-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Fransk-Trefarget-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 219

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: ca 30kg
Tispe: ca 30kg

Pelslengde:

Kort

Pels:

kort, tilleggende og tykk

Pelsstell:

En del

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv