Beskrivelser og opplevelser med Hvit Gjeterhund

Beskrivelse av Hvit Gjeterhund

Hvit Gjeterhund er en stor og vakker hunderase med en hvit, tett pels og en sterk, muskuløs kropp. Rasen stammer opprinnelig fra Tyskland, der den ble avlet for å være en pålitelig gjeterhund og vakthund.

Hvit Gjeterhund er en intelligent og lojal hund, som er kjent for å være veldig lydhør og villig til å lære. De er også kjent for å være veldig beskyttende overfor sine eiere og deres eiendom.

Hvit Gjeterhund er en høy energi hund, som krever mye mosjon og mental stimulering for å være lykkelig og sunn. De trives godt med lange turer og andre former for aktivitet, og er også glade i å delta i hundesport som agility, lydighet og spor.

Som alle hunderaser har også Hvit Gjeterhund spesifikke helseutfordringer som kan være knyttet til rasen. Det er viktig å undersøke grundig før man skaffer seg en hund, og å velge en ansvarlig oppdretter som tar hensyn til helse og velvære til sine valper.

Alt i alt er Hvit Gjeterhund en fantastisk hunderase for de som har tid og energi til å gi dem den oppmerksomheten og treningen de trenger for å trives.

Bilder av Hvit-Gjeterhund

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6440. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6433. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6437. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6423. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6438. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6450. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6421. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6424. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6426. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6448. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6439. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6446. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6436. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6447. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 195. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 8690. Buck fra Jeppetollern Kennel Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6451. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6435. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6432. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6422. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 199. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6425. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 8692. Bella fra Jeppetollern Kennel Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 196. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 197. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 8691. Borka fra Jeppetollern Kennel Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6434. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 6449.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Hvit-Gjeterhund, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Hvit-Gjeterhund kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Hvit-Gjeterhund:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Bruks-, hyrde- og gjeterhunder  (Gruppe 1)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 347

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 30-40 kg
Tispe: 25-35 kg

Høyde (cm):

Hann: 58-66 cm
Tispe: 53-61 cm

Farge(r):

Hvit

Pelslengde:

Kort eller Langhåret

Pels:

Rett med underull

Pelsstell:

Endel

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel