Beskrivelser og opplevelser med Fransk Hvit og Sort Støver

Beskrivelse av Fransk Hvit og Sort Støver

Fransk Hvit og Sort Støver, eller Grand Anglo-Français Blanc et Noir på fransk, er en hunderase som har blitt avlet frem for jakt på storvilt, som hjort og villsvin. Rasen har en imponerende størrelse og kan veie opp til 40 kg og ha en skulderhøyde på 65 cm.

Fransk Hvit og Sort Støver har en karakteristisk trefarget pels, som er hovedsakelig hvit med sorte og brune flekker. De har en kraftig og muskuløs kropp, med en bred brystkasse og lange, kraftige ben. Hodet er stort og bredt med en lang snute og hengende ører.

Disse hundene har en sterk vilje og et høyt energinivå, og trenger derfor mye mosjon og trening for å være lykkelige og sunne. De er også intelligente og lærevillige, og kan trives med trening og aktiviteter som inkluderer både fysisk og mental stimulering.

Fransk Hvit og Sort Støver er kjent for å være vennlige og hengivne mot sine eiere og familiemedlemmer. De kan være litt reserverte overfor fremmede, men med riktig sosialisering kan de også være vennlige mot andre mennesker og dyr. På grunn av sin størrelse og energinivå, kan de være best egnet for en eier med erfaring med store hunderaser.

Bilder av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 2673. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 2671. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 2674. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 6014. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 6010. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 2675. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 6011. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 2672. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 6013. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 6012. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 6015. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 6016. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 2670.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Fransk-Hvit-og-Sort-Stover, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Fransk-Hvit-og-Sort-Stover kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Fransk-Hvit-og-Sort-Stover:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 220

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: ca 30kg
Tispe: ca 30kg

Farge(r):

Hvit og sort

Pelslengde:

Kort

Pels:

kort, tilleggende og tykk

Pelsstell:

En del

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Svært aktiv