Beskrivelser og opplevelser med Basset Fauve De Bretagne

Beskrivelse av Basset Fauve De Bretagne

Basset Fauve De Bretagne er en mellomstor hunderase som opprinnelig kommer fra Bretagne-regionen i Frankrike. Rasen er en jakthund med spesielt god luktesans og er kjent for sin utholdenhet og vilje til å følge en lukt til slutten.

Basset Fauve De Bretagne er en kompakt hund med kort, grov pels som er rødbrun i fargen. Den har store ører som henger ned langs siden av hodet og et karakteristisk, lurt uttrykk. Rasen er kjent for sin sterke personlighet og intelligens, og er en utmerket følgesvenn for aktive og utendørs mennesker.

Disse hundene er veldig sosiale og elsker å tilbringe tid med familien sin. De er gode med barn og andre dyr, og er vanligvis vennlige mot fremmede. Basset Fauve De Bretagne krever regelmessig mosjon og trening, og vil trives best i et hjem med en hage eller tilgang til et stort utendørsområde.

Selv om Basset Fauve De Bretagne først og fremst er en jakthund, har den også vist seg å være en flott selskapshund og er et populært valg for familier som ønsker en aktiv og livlig hund som kan være med på eventyr.

Bilder av Basset-Fauve-De-Bretagne

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1671. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 5324. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1687. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1690. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1680. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1681. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1693. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1682. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1677. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1678. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1675. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1694. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1685. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1691. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 5321. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1676. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1688. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1672. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 5322. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1679. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 5325. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1684. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 5323. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1686. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 1683.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Basset-Fauve-De-Bretagne, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Basset-Fauve-De-Bretagne kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Basset-Fauve-De-Bretagne:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Drivende- og sporhunder  (Gruppe 6)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 036

Størrelse:

Middels

Vekt (kg):

Hann: 16-18 cm
Tispe: 16-18 cm

Høyde (cm):

Hann: 30-40 cm
Tispe: 30-40 cm

Farge(r):

Rødgul, fra gyllen hvete til mursteinsrød

Pelslengde:

Ganske kort

Pels:

Hard, stri

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye