Beskrivelser og opplevelser med Chow Chow

Beskrivelse av Chow Chow

Chow Chow er en gammel og unik hunderase som stammer fra Kina. Den er kjent for sitt karakteristiske utseende, med en bred hodeform og en tykk pels som kan være rød, sort, blå eller kremfarget. Rasen er også kjent for sin blåsprukne tunge og sitt særegne ganglag.

Chow Chow er en middels stor hund, med en kraftig og muskuløs kropp. Den har også et sterkt temperament, og kan være reservert og stolt overfor fremmede. Chow Chow har en tendens til å være en- eller to-personers hunder, og knytter seg sterkt til sin familie.

Chow Chow er en selvstendig og stolt rase, som krever mye oppmerksomhet og tid fra sine eiere. De trenger daglig mosjon og stimulering for å holde seg sunne og lykkelige, og deres tykke pels krever regelmessig børsting og stell.

På grunn av sin stolte og selvstendige natur kan Chow Chow være utfordrende å trene og sosialisere. De trenger en eier som kan gi dem klare regler og rutiner, samtidig som de respekterer hundens grenser og individualitet.

Chow Chow kan være en flott følgesvenn for de rette menneskene, men det er viktig å gjøre grundig research og vurdere om rasen passer til ens livsstil og personlighet før man skaffer seg en.

Bilder av Chow-Chow

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Chow-Chow, nr 2197. Bilde av Chow-Chow, nr 2185. Bilde av Chow-Chow, nr 2190. Bilde av Chow-Chow, nr 2199. Bilde av Chow-Chow, nr 2186. Bilde av Chow-Chow, nr 2200. Bilde av Chow-Chow, nr 2189. Bilde av Chow-Chow, nr 2203. Bilde av Chow-Chow, nr 2205. Bilde av Chow-Chow, nr 2207. Bilde av Chow-Chow, nr 2204. Bilde av Chow-Chow, nr 2188. Bilde av Chow-Chow, nr 2198. Bilde av Chow-Chow, nr 2195. Bilde av Chow-Chow, nr 2206. Bilde av Chow-Chow, nr 2196. Bilde av Chow-Chow, nr 2202. Bilde av Chow-Chow, nr 2194. Bilde av Chow-Chow, nr 2187. Bilde av Chow-Chow, nr 2193. Bilde av Chow-Chow, nr 2201.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Chow-Chow, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Chow-Chow kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Chow-Chow:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Spisshunder  (Gruppe 5)
Seksjon:
 Asiatiske spisshundraser og beslektede raser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 205

Størrelse:

Medium

Vekt (kg):

Hann: 10-25kg
Tispe: 18-23kg

Høyde (cm):

Hann: 48-56cm
Tispe: 46-51cm

Farge(r):

Rød, sort, blå, fawn eller cream

Pelslengde:

Medium

Pels:

Rikholdig/kraftig underull

Pelsstell:

Mye

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Endel

Fra DogLex

Spisshunder
...spisshund (også kalt spets og spitz) er betegnelsen på en gruppe hunder som deler en rekke morfologiske- og a...