Beskrivelser og opplevelser med Staffordshire Bull Terrier

Beskrivelse av Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier er en mellomstor hunderase som opprinnelig kommer fra England. Denne rasen er kjent for å være energisk, lojal og modig.

Staffordshire Bull Terrier har en muskuløs og kompakt kropp, med en kort og glatt pels som vanligvis kommer i farger som sort, blå, fawn, rød, hvit eller brindle. Rasen har også karakteristiske trekantformede ører og en kort hale.

Disse hundene er kjent for å være sosiale og vennlige mot mennesker, inkludert barn, og de har en sterk trang til å tilbringe tid sammen med familien sin. De kan imidlertid være territoriale og aggressive mot andre dyr hvis de ikke er sosialisert på riktig måte.

Staffordshire Bull Terrier trenger en moderat mengde trening og aktivitet for å holde seg sunn og lykkelig. De er intelligente og lærevillige, og kan være enkle å trene med positiv forsterkning.

Til tross for at denne rasen noen ganger blir feilaktig assosiert med aggressivitet på grunn av dens historie i kamphundkultur, er Staffordshire Bull Terrier faktisk en kjærlig og lojal familiehund når den oppdras og behandles på riktig måte.

Bilder av Staffordshire-Bull-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4475. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4469. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4476. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4473. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4468. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4466. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4474. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4467. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4470. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4465.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Staffordshire-Bull-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Staffordshire-Bull-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Staffordshire-Bull-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 076

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 12,7-17 kg
Tispe: 11-15,4 kg

Høyde (cm):

Hann: 35,5-40,5 cm
Tispe: 35,5-40,5 cm

Farge(r):

Sort,lysebrun, brindel, rød og blå

Pelslengde:

Korthåret

Pels:

Glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Middels