Beskrivelser og opplevelser med Beauceron

Beskrivelse av Beauceron

Beauceron er en stor og kraftig fransk gjeterhund med en imponerende utseende. Denne hunden er kjent for sin styrke, utholdenhet og intelligens, og er en utmerket vakt- og arbeidshund.

Beauceron har en muskuløs kropp og et markert hode med et karakteristisk sort hår på ørene. Pelsen er kort og tett, og kan være i ulike farger som svart og brun, eller blå og tan. Hunden har en oppmerksom og selvsikker holdning, og har en sterk personlighet som krever en erfaren eier.

Beauceron er en allsidig hund som kan brukes til en rekke oppgaver, inkludert gjeting, jakt, redning og politiarbeid. Den er lydig og lærevillig, men krever også mye trening og sosialisering for å trives godt.

Som en hund med høy energi trenger Beauceron regelmessig mosjon og aktivitet for å holde seg i form og sunn. Den er også kjent for å være lojal og hengiven mot sin eier og familie, og kan være en flott følgesvenn for den rette personen eller familien.

Bilder av Beauceron

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Beauceron, nr 135. Bilde av Beauceron, nr 133. Bilde av Beauceron, nr 122. Bilde av Beauceron, nr 136. Bilde av Beauceron, nr 134. Bilde av Beauceron, nr 126. Bilde av Beauceron, nr 120. Bilde av Beauceron, nr 132. Bilde av Beauceron, nr 116. Bilde av Beauceron, nr 129. Bilde av Beauceron, nr 124. Bilde av Beauceron, nr 125. Bilde av Beauceron, nr 121. Bilde av Beauceron, nr 117. Bilde av Beauceron, nr 130. Bilde av Beauceron, nr 131. Bilde av Beauceron, nr 119. Bilde av Beauceron, nr 118. Bilde av Beauceron, nr 127. Bilde av Beauceron, nr 128. Bilde av Beauceron, nr 123.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Beauceron, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Beauceron kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Beauceron:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Bruks-, hyrde- og gjeterhunder  (Gruppe 1)
Seksjon:
 Fårehunder

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 044

Størrelse:

Stor

Vekt (kg):

Hann: 40-45kg
Tispe: 35-43kg

Høyde (cm):

Hann: 65-70cm
Tispe: 61-68cm

Farge(r):

Svart og rød

Pelslengde:

Kort

Pels:

Tett sterk og glatt

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye

Fra DogLex

Gardshunder
...gårdshund er en flyktig beskrivelse av hunder som tradisjonelt ble hold på gårdsbruk som en...
Kveghunder
...kveghunder er brukshunder som er trent i å gjete kveg. som hunderase inngår disse hundene gjerne i samlebegre...