Beskrivelser og opplevelser med Miniature Bull Terrier

Beskrivelse av Miniature Bull Terrier

Miniature Bull Terrier er en liten hunderase som oppsto i England på midten av 1800-tallet. Rasen er en mindre variant av Bull Terrier, og er kjent for sin kraftfulle og muskuløse kropp, samt sitt karakteristiske hode med et eggformet skalleparti og små, tettstående øyne.

Miniature Bull Terrier er en modig og leken hund med mye personlighet. Den er lojal og hengiven ovenfor sin familie, og kan være reservert overfor fremmede. Rasen er også kjent for å være veldig energisk og aktiv, og trenger daglig mosjon og mentale utfordringer for å trives og være lykkelig.

Miniature Bull Terrier kan være en utfordrende hund å trene på grunn av sin sterke vilje og egenrådighet. Det er viktig å starte treningen tidlig og bruke positive forsterkninger og konsekvente metoder for å få best mulig resultat. Rasen kan også være utsatt for noen helseproblemer, som hudallergier og hørselstap.

Alt i alt er Miniature Bull Terrier en energisk, modig og lojal hund som passer for eiere som kan gi den den aktive livsstilen og oppmerksomheten den trenger.

Bilder av Miniature-Bull-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 8476. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3433. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3432. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3431. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3437. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3426. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3430. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 8479. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 8480. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3441. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3436. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3439. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 8475. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3427. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3438. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3435. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 8478. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 8474. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 8477. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3428. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3434. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 3429.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Miniature-Bull-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Miniature-Bull-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Miniature-Bull-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Andre raser

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 011

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: ca.9 kg
Tispe: ca.9 kg

Høyde (cm):

Hann: maks 35,5 cm
Tispe: maks 35,5 cm

Farge(r):

Helt hvite, sort brindle, rød, fawn, tricolour

Pelslengde:

Kort

Pels:

Stri med skinnende glans

Pelsstell:

Lite

Allergi:

Ja

Aktivitet:

Mye