Beskrivelser og opplevelser med Langhåret Moskva Terrier

Beskrivelse av Langhåret Moskva Terrier

Langhåret Moskva Terrier er en hunderase som oppsto i Russland, spesielt i byen Moskva. Denne rasen er også kjent som Moscow Longhaired Toy Terrier eller Moscow Toy Terrier. Som navnet antyder, er den kjent for sin lange, silkeaktige pels som er myk å ta på og krever regelmessig stell for å holde den i god stand.

Langhåret Moskva Terrier er en liten hund, med en vekt på mellom 1,5 og 3 kilo, og en høyde på rundt 20 til 28 centimeter. Den har et lite, rundt hode med store øyne og spisse ører som står rett opp. Kroppen er proporsjonal og muskuløs, med en kort hale som er vanligvis båret høyt.

Disse hundene er kjent for å være lojale, kjærlige og lekne, og trives godt i selskap med sin familie. De er også energiske og nysgjerrige, og liker å utforske omgivelsene sine. Til tross for sin lille størrelse, er Langhåret Moskva Terrier en aktiv hund og trenger regelmessig mosjon og stimulering for å holde seg sunn og lykkelig.

Som de fleste terriere er Langhåret Moskva Terrier intelligent og lærevillig, men kan også være sta og viljesterk. Tidlig sosialisering og trening er derfor viktig for å oppmuntre til ønsket atferd. De er også kjent for å være gode vakthunder, og vil varsle deg hvis de hører eller ser noe uvanlig.

Alt i alt er Langhåret Moskva Terrier en flott hunderase for de som leter etter en liten, kjærlig og energisk følgesvenn som passer godt i et hjem med aktiviteter og oppmerksomhet.

Bilder av Langharet-Moskva-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Langharet-Moskva-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Langharet-Moskva-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Langharet-Moskva-Terrier:

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: Opp til 3 kg
Tispe: Opp til 3 kg

Høyde (cm):

Hann: 20-28 cm
Tispe: 20-28 cm

Farge(r):

Mange varianter

Pelslengde:

Korthåret eller langhåret

Pelsstell:

Lite

Aktivitet:

Lite