Beskrivelser og opplevelser med Japansk Terrier

Beskrivelse av Japansk Terrier

Japansk Terrier er en liten rasehund med opprinnelse fra Japan. Den er en energisk og livlig hund som er kjent for å være lojal og hengiven til sin eier.

Japansk Terrier har en kort, glatt pels som kan være hvit med svarte flekker eller helt svart. Den har en spiss snute og tette, oppreiste ører. Hunden har en slank og muskuløs kropp, og dens bevegelser er hurtige og smidige.

Disse hundene er intelligente og lydhøre overfor opplæring, og de kan lære å utføre ulike triks og kommandoer. De er også kjent for å være gode jakthunder og kan være ivrige etter å jakte på små dyr og insekter.

Japansk Terrier trives best i et aktivt hjem med mye mosjon og stimulering. De er glade i å leke og trives godt med å være rundt sin eier og familie. De kan være reserverte mot fremmede, men med riktig sosialisering kan de være vennlige og sosiale hunder.

Sammenfattet er Japansk Terrier en liten og energisk hund som er lojal og hengiven til sin eier. De trives best i et aktivt hjem med mye oppmerksomhet og stimulering, og er godt egnet som jakthunder eller som kjæledyr til en aktiv familie.

Bilder av Japansk-Terrier

Ønsker du å dele dine bilder her så klikk her.

Bilde av Japansk-Terrier, nr 3872. Bilde av Japansk-Terrier, nr 3873. Bilde av Japansk-Terrier, nr 3874. Bilde av Japansk-Terrier, nr 3870. Bilde av Japansk-Terrier, nr 3871.

Bildene er lagt inn med tillatelse fra eiere. Mener du et bilde ligger her mot lov om opphavsrett ber vi deg kontakte oss snarest med informasjon om hvilke bilde det gjelder. Vi trenger bildenummeret. Dette finner du i teksten når du klikker på bildet. (F.eks. Bilde av Japansk-Terrier, nr 4384.)
Siden bildene ligger her med tillatelse, kan ikke bildene gjenbrukes andre steder. Det er derfor kopirettigheter på bildene.

Hver hund har sine særegenheter og personlighet. Om du har kjennskap til Japansk-Terrier kan du derfor ha noen andre erfaringer enn det som kommer frem her. Vi forsøker å beskrive de egenskapene hunden har basert på innspillene vi har fått, og kan kun bli bedre med dine tilbakemeldinger.
Finner du noe som bør endres, så ta kontakt med oss med riktig informasjon og vi skal forsøke å forbedre beskrivelsen.

Les beskrivelser fra andre om rasen:

 Beskrivelse fra Rasehund.noMer informasjon om Japansk-Terrier:

Rasestandard FCI / NKK
Gruppe:
 Terriere  (Gruppe 3)
Seksjon:
 Sennenhundene

Annerkjent av NKK:
FCI/NKK nummer: 259

Størrelse:

Liten

Vekt (kg):

Hann: 4,5 kg
Tispe: 4,5 kg

Høyde (cm):

Hann: 30-33 cm
Tispe: 30-33 cm

Farge(r):

Tricolor

Pelslengde:

kort

Pels:

Slett og tykk

Pelsstell:

Lite

Allergi:

ja

Aktivitet:

Middels